CM Urban Walk Brugge

De CM Urban Walk Brugge is een unieke ontdekkingstocht door de stad. Een parcours van 10 km leidt je langs en door bijzondere gebouwen. Naast bekende Brugse locaties kom je op zondag 28 mei ook op verborgen plekjes.

Na de succeseditie van 2019, zijn wel helemaal terug om de binnenstad te (her)ontdekken. De start, finish en één van de toplocaties van deze Urban Walk is ongetwijfeld het BMCC. Het parcours doorkruist maar liefst 15 locaties waarbij beleving altijd centraal staat. Overige locaties worden één voor één vrijgegeven in de loop van maart, april en mei. Daarnaast kunnen deelnemers de stad ook letterlijk proeven met heel wat lekkers onderweg en aan de finish. We lichten alvast een tipje van de sluier op: de wandelaars kunnen onderweg genieten van een overheerlijke Arla Skyr yoghurt en een Brugse zot.

Wandelsport Vlaanderen

Goed nieuws!  Ben je nog geen lid van Wandelsport Vlaanderen?  Dan is dit het ideale moment om lid te worden! Als je je inschrijft voor de CM Urban Walk Brussel, kan je op het inschrijfformulier aanduiden dat je lid wil worden van Wandelsport Vlaanderen.

Je betaalt slechts €20 ipv €35 voor je lidmaatschap (tot eind december 2023), én bovendien kan je een volgende keer meedoen aan één van onze walks aan het ledentarief.

Waarom lid worden van de wandelfederatie?  We zetten het even op een rijtje voor jou:

  • Korting op je volgende inschrijving (CM Urban Walk of AG Belgian Coast Walk)
  • Korting op alle wandelingen georganiseerd door de wandelclubs in heel Vlaanderen (raadpleeg de kalender online)
  • Verzekering 24 op 24 – 7 op 7 tijdens alle wandelactiviteiten van Wandelsport Vlaanderen (lichamelijke ongevallen/BA en rechtsbijstand)
  • Abonnement op Walking Magazine

Foto's van vorige edities

Video